کارگاه شیرینی پزی غیربهداشتی در شهرستان رودبار پلمپ شد
یک کارگاه شیرینی پزی غیربهداشتی در پی بازدید کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت رودبار پلمپ شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و و درمان شهرستان رودبار دکتر صمد بختیار بیان داشت: پس از شناسایی این کارگاه شیرینی پزی و بازدید های متعدد کارشناسان بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت منجیل، با توجه به وجود نواقص بحرانی و غیر بحرانی در محل طبق ماده ۲۲و ۲۳ و ۲۶ و ۳۰ از آئین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و عدم رفع نقص در مهلت تعیین شده، نسبت به پلمپ محل اقدام گردید.
وی با اشاره به اینکه در این بازدید، مقدار زیادی رنگ شیمیایی و اسانس غیر مجاز، کشف و معدوم گردید، از عدم توجه به سلامت مردم و استفاده سودجویانه از مواد اولیه نامرغوب، غیر استاندارد و فاقد کیفیت، عدم رعایت اصول بهداشتی بویژه از نظر بهداشت فردی، ابزار کار و محل تولید و فرآوری محصولات مواد غذایی، اظهار تاسف کرد و گفت: عملکردهای این چنین، کاهش اعتماد مصرف کنندگان را نیز در پی خواهد داشت.
دکتر بختیار استفاده وسیع از رنگ ها را در مواد غذایی بویژه شیرینی جات به دلیل جذابیت و بازار پسندی، تحریک اشتهای مصرف کنندگان و ترغیب آن ها به خرید و همچنین جبران رنگ از دست رفته در زمان نگهداری یا فرآیند تولید دانست که از دیر باز مورد توجه بسیاری از تولید کنندگان مواد غذایی بوده است.
خانم مهندس فاطمه محمودپور کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت رودبار به شهروندان توصیه کرد: از خرید موادغذایی از واحدهای صنفی که مورد تایید مراجع بهداشتی نیست، خودداری کنند و شهروندان درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اصناف مواد غذایی بویژه اصناف حساس همچون رستوران ها، قنادی ها، مراکز تهیه و عرضه فست فود ونان فانتزی و.. مراتب را بصورت تلفنی به شماره تلفن ۳۴۶۲۵۹۰۷ و یا سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.
نظر دهید