• 1397/05/26 - 12:20
  • تعداد بازدید خبر : 154
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

توصیه های بهداشتی برای ذبح و مصرف دام در آستانه عید قربان

هرکاری اصولی دارد که باید با رعایت آن ها انجام شود،ذبح دام نیز از این قاعده مستثنی نبوده،بنابراین بهتراست با اصول این کار هم آشنا شوید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودبار:فاطمه محمودپور-کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان رودباربیان داشت در عید سعید قربان هنگام ذبح و مصرف دام نکات بهداشتی ذیل را رعایت کنید:
 
کشتار دام در معابر و اماکن مسکونی سبب گسترش بیماریهای مشترک بین انسان و دام می شود لذا ذبح دام قربانی را در گشتارگاه های دام و تحت نظرکارشناسان دامپزشکی انجام دهید.
 
گوشت نذری تازه را قبل از مصرف 24 ساعت در دمای یخچال (صفر تا 4 درجه سانتی گراد) نگهداری نمائید.
 
دل و جگر تازه نذری را به مدت 48 ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف نمائید.
 
در هنگام ذبح دام حتما از دستکش و عینک کار استفاده گردد.
 
با ذبح دام نذری در کشتارگاه های دام،سلامتی وبهداشت را به خود و خانواده ،هدیه نمائید.
 
از ریختن خون دام در معابر عمومی خودداری گردد.
 
از هر گونه تماس با انگل یا موجود خارجی روی پوست و پشم دام (کنه  ،کک و ...)خودداری گردد.
 
بعد از ذبح دام حتما محل ذبح شستشو و ضد غفونی گردد .(برای این منظور می توان از ضد عفونی کننده های موجود در منزل مانند وایتکس و یا آهک و ...استفاده گردد.
 
در هنگام ذبح مراقبت گردد ترشحات یا خون حاصل ازذبح به داخل چشم یا دهان وارد نشود.
 
جهت قطعه قطعه کردن لاشه ،حتما از دستکش و عینک کار استفاده گردد.
 
 
  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان رودبار
  • کد خبر : 38728
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1397/05/26 12:20