• 1402/06/27 - 10:08
  • تعداد بازدید خبر : 179
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

توصیه های واحد تغذیه در خصوص مصرف قند و شکر

اگر می خواهید دچار گرفتگی عروق قلب نشوید مصرف قند و شکر را محدودکنید
وقتی قند و شکر بیش از حد مصرف می کنیم، مازاد آن به چربی تبدیل شده و به صورت چربی دراطراف قلب و شکم ذخیره می شود که می تواند برای سلامتی مضر باشد.مصرف شکر با رسوبات چربی بزرگتر در اطراف قلب و شکم مرتبط است که برای سلامتی خطرناک است. این یافته های مطالعه ای است که امروز در مجله اروپایی قلب و عروق پیشگیرانه، مجله انجمن قلب و عروق اروپا ESC منتشر شد .نویسنده این مطالعه عنوان کرده است وقتی شکر بیشتر از حد مصرف می کنیم،مازاد آن چربی تبدیل شده و ذخیره می شود. این بافت چربی که در اطراف قلب و شکم قرار دارد مواد شیمیایی را در بدن آزاد می کند که می تواند برای سلامتی مضر باشد. نتایج ما از محدود کردن مصرف شکر افزوده حمایت می کند .مصرف بیش از حد شکر یک مشکل جهانی است. شش کشوری که بیشترین فروش سرانه نوشیدنی های شیرین را دارند عبارتند از شیلی، مکزیک، آرژانتین، پرو، آمریکا و عربستان سعودی. انتظار می رود تقاضا برای شکر در آسیا، آفریقا و روسیه افزایش یابد . این مطالعه مشاهده ای هم نوشیدنی های شیرین شده با شکر مانند نوشابه ها، نوشیدنی های میوه ای، نوشیدنی های انرژی زا و هم قند اضافه شده به غذاها و نوشیدنی ها را برای شیرینی مثلاً هنگام پخت و پز یا در غذاهای فرآوری شده بررسی کرد. محققان ارتباط بین مصرف طولانی مدت قند و ذخایر چربی در اطراف قلب و سایر اندام ها را تجزیه و تحلیل کردند. یک مطالعه همگروهی در ، CARDIA داده ها از توسعه خطر عروق کرونر در بزرگسالان جوان حال انجام در ایالات متحده که شامل مراکزی در آلاباما، کالیفرنیا، ایلینوی و مینه سوتا است، به دست آمد. در مجموع 3070شرکت کننده سالم 18تا 30ساله در این مطالعه وارد شدند. مصرف غذا و نوشیدنی سه بار در یک دوره 20 ساله 1985 تا 2005  اندازه گیری شد. پس از 25سال اسکن قفسه سینه و شکم برای اندازه گیری CT سال در سال 2010  توموگرافی کامپیوتری حجم چربی در شکم و اطراف قلب انجام شد. محققان دریافتند که مصرف شکر در دوره 20ساله با حجم چربی در مراحل بعدی زندگی مرتبط است. مصرف بیشتر نوشیدنی های شیرین شده با شکر و شکر افزوده شده به صورت گام به گام به ذخیره چربی بیشتر در اطراف اندام ها مرتبط بود. دکتر لین استفن، نویسنده این مطالعه از دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه مینه سوتا، گفت:یافته های ما شواهد بیشتری ارائه می دهند که مصرف بیش از حد قند اضافه شده و «نوشیدنی های شیرین با مقدار بیشتری از بافت چربی مرتبط است. و ما می دانیم که رسوبات چربی با خطرات بالاتر بیماری قلبی و دیابت مرتبط است. او توصیه کرد که میزان شکر اضافه شده مصرفی در روز را کاهش دهید. او گفت به جای نوشیدنی های شیرین، آب بخورید و میان وعده های سالم تر را به جای غذاهای غنی از قند افزوده برچسب های مواد غذایی را بخوانید تا میزان شکر اضافه شده در. مانند کیک انتخاب کنید چیزی که می خرید را بررسی کنید. به دنبال موادی مانند شربت، گلوکز، فروکتوز، ساکارز و مالتوز باشید. آگاهی بیشتر از قند پنهان به شما کمک می کند تا میزان شکر را کاهش دهید.دکتر استفن گفت علاوه بر تلاش های فردی ما، دولت ها، تولیدکنندگان مواد غذایی، رستوران ها، مدارس و محل های کار نقشی در افزایش آگاهی مصرف کننده از محتوای قند موجود در غذاها و نوشیدنی ها و ارائه جایگزین های سالم تر دارند.برگرفته از دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت
 
 
  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان رودبار,مطالب آموزشی,مطالب آموزشی واحد تغذیه,اخبار اختصاصی ,رویداداها,اطلاعیه ,گزارش تصویری
  • کد خبر : 111389
زینت مرادی نیا
خبرنگار

زینت مرادی نیا

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/06/27 10:08