توصیه های غذایی در زمینه استفاده صحیح از روغن های سرخ کردنی
سرکار خانم نسرین دبیری کارشناس علوم تغذیه شهرستان رودبار
برای سرخ کردن مواد غذایی ، روغن مخصوص سرخ کردن مصرف کنید.
برای سرخ کردن ، روغن را به آرامی و با شعله کم حرارت دهید.
حرارت دادن زیاد روغن ها باعث کدر شدن ،قهوه ای شدن ، دود کردن وسوختن آنها می شود و تهدید کننده سلامت است.
در صورت در دسترس نبودن روغن مخصوص سرخ کردن ،روغن نیمه جامد مناسب تر از روغن مایع برای سرخ کردن است.
از روغن سرخ کردنی حداکثر ۲ تا ۳ بار با فاصله زمانی کوتاه می توان استفاده کرد.
روغن زیتون تصفیه شده برای سرخ کردن،به شرط آنکه حرارت اجاق کم و زمان سرخ کردن کوتاه باشد قابل استفاده است.
نظر دهید